/// Steun de solidariteits_rek.

Als scholengroep nemen we onze baseline 'Hier groeit talent' ernstig. Daarom zetten onze scholen actief in op een doordacht kosten- en kansenbeleid. Helaas worden sommige van onze gezinnen geconfronteerd met financiële uitdagingen waardoor het betalen van kosten voor schoolmateriaal, uitstappen, gezonde maaltijden... voor hen even moeilijk is.

Daarom hebben we SOLIDARITEITS_REK. in het leven geroepen. SOLIDARITEITS_REK. is een initiatief vanuit de scholengroep dat ons in staat stelt om steun te bieden aan gezinnen in nood. Uw gift aan onze solidariteitsrekening bij de Koning Boudewijnstichting kan voor iemand een verschil maken en er mee voor zorgen dat alle leerlingen een eerlijke kans krijgen om hun talenten te ontdekken en maximaal te ontwikkelen. Door vandaag nog een bijdrage te storten, draag je rechtstreeks bij aan het creëren van een meer inclusieve en ondersteunende samenleving. 

Wat kun je doen?

  1. Doe een gift: Klik op de onderstaande knop om eenmalige of maandelijkse een gift te doen aan onze SOLIDARITEITS_REK. Elke bijdrage is mooi. Belgische giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). Je ontvangt hiervoor een fiscaal attest! 

  2. Word supporter: Deel deze pagina met vrienden, familie en collega's.

  3. Blijf betrokken: Zet deze pagina bij je favorieten en volg dit project op via het jaaroverzicht. Op die manier kun je zien dat je gift goed besteed is. 

Dank je wel om ons project mee op te nemen in je 'goededoelenportefeuille'. Samen kunnen we een positief verschil maken voor onze leerlingen en hun families.Met steun van de Koning Boudewijnstichting

Klik op onderstaande knop om naar de gift-pagina te gaan.


Je kunt je bijdrage ook rechtstreeks overschrijven:

Koning Boudewijnstichting

BE10 0000 0000 0404

BIC: GEBABEBB 

Mededeling: +++ 623/3866/60095 +++


Of je kunt gebruik maken van deze QR-code:Meer info via onderstaande links:

We bezorgen jaarlijks een overzicht van de uitgaven aan de Koning Boudewijnstichting en publiceren op deze pagina een jaaroverzicht zodat je kunt zien dat jouw gift goed besteed is.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x